حقانیت شیعه و رد شبهات

نقد وهابیت و اهل سنت | نقد آیین زرتشتی و باستان گرایان | نقد مسیحیت | وبلاگ شخصی فرشید شرفی

حقانیت شیعه و رد شبهات

نقد وهابیت و اهل سنت | نقد آیین زرتشتی و باستان گرایان | نقد مسیحیت | وبلاگ شخصی فرشید شرفی

حقانیت شیعه و رد شبهات

فرشید شرفی | پژوهشگر قرآن، حدیث، کلام و ادیان و مذاهب

* به علت کمبود وقت از ترجمه ی متون درخواستی جدا معذوریم

* شبهات و سوالات علمی خود را در قسمت نظرات ارسال کنید تا در صف سوالات قرار گرفته و به آن پاسخ داده شود (به سؤالات تکراری به هیچ وجه پاسخ داده نمی شود)

* برای دسترسی آسان به موضوعات مورد نظرتان، از قسمت " طبقه بندی موضوعی " استفاده کنید

* در صورت خرابی و یا لود نشدن تصاویر و مطالب به ما اطلاع دهید

* نقل و درج مطالب موجود در وبلاگ به نام شخص یا مؤسسه ای خاص در هر تارنمای اینترنتی و غیر از آن شرعا حرام می باشد (نقل همراه با ذکر منبع یا بدون اشاره به شخص و مؤسسه ای خاص جایز می باشد)

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

مخالفت عمدی ابوحنیفه با امام صادق به تصریح محقق سَلَفی محمد محیی الدین الاصفر

یکی از شخصیت های جنجالی تاریخ اسلام که همواره مورد طعن و تکفیر و تفسیق و تمسخر بسیاری از علمای مخالفین نیز قرار گرفته، ابوحنیفه می باشد.

یکی از صفات بارز و غیر قابل انکار ابوحنیفه که با مراجعه به اخبار و روایات به دست می آید، مخالفت عمدی وی با ائمه ی اهل بیت علیهم السلام و شخص امام صادق سلم الله علیه می باشد تا جایی که به تعبیر برخی از علماء، وی در برابر اهل بیت بری خود دکان و دستگاه باز کرده بوده است.

جالب آن که محقق سَلَفی «محمد محیی الدین الاصفر» در بخشی از تعلیقات خود بر کتاب «تاویل مختلف الحدیث» می نویسد :

کَانَ أَبُو حنفیة بالْمقَام الأوفى من الْعلم وَالصَّلَاح، وَیَقُول بِالرَّأْیِ وَکَانَ جَعْفَر بن مُحَمَّد -وَهُوَ جَعْفَر الصَّادِق- ینهاه عَن ذَلِک. وَلم یرجع أَبُو حنیفَة عَن الرآی.

الدینوری، ابومحمد عبد الله بن مسلم ابن قتیبة (متوفاى276هـ)، تأویل مختلف الحدیث، ص 102،تحقیق : محمد محیی الدین الأصفر، ناشر: المکتب الاسلامی - مؤسسة الإشراق، الطبعة: الطبعة الثانیة- مزیده ومنقحة 1419هـ - 1999م.

ابوحنیفه در جایگاهی والا از جهت علم و شایستگی قرار داشت و قائل به رای بود و جعفر بن محمد - و او همان جعفر صادق است - وی را از قول به رای نهی می کرد و ابو حنیفه از این دیدگاه خود برنگشت.

با وجود چنین مخالفت واضح و مبنایی از سوی ابوحنیفه، چه جایی برای ادعای پوچ و بی اساس محبت اهل بیت و پیروی از ایشان باقی می ماند ؟! این چه محبتی است که قابل جمع با تعمد بر مخالفت و عناد نسبت به ائمه ی اهل بیت می باشد ؟!

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Flag Counter