محروم شدن زنان از ارث به محض ازدواج در ایران باستان ! (گزارش دکتر پرویز رجبی)
محروم شدن زنان از ارث به محض ازدواج در ایران باستان ! (گزارش دکتر پرویز رجبی)
یکی از مواردی که همواره باستان ستایان و باستان گرایان افراطی و زرتشتیان آن را با تمام قوا علیه دین مبین اسلام مطرح می سازند ، جایگاه زن در اسلام می باشد.
آنان مدعی هستند که زن در اسلام بی ارزش بوده و به او آن طور که باید توجهی نمی شود و یکی از مواردی که آن را از باب تایید کلامشان می آورند، مساله ی نصف بودن ارث زن می باشد.
این ادعا در حالی صورت می گیرد که این باستان ستایان و باستان گرایان افراطی نسبت به تاریخ ایران باستان در جهل کامل به سر می برند !
ما در این مطلب قصد پاسخ های حلی و پرداختن به فلسفه ی این قوانین فقهی را نداریم و در پی اشاره به وضعیت زنان در ایران باستان در مساله ی ارث و میراث می باشیم.
استاد دکتر پرویز رجبی - باستان پژوه و مورخ مشهور - در کتاب مشهور «هزاره های گمشده» در مورد وضعیت ازدواج و زن در ایران باستان می نویسد :
چون دختر به محض ازدواج از ارث پدر محروم می شد، حتی المقدور جهیزیه ی خوبی به خانه ی شوهر می برد.
رجبی،پرویز، هزاره های گمشده (اهورامزدا،زرتشت و اوستا) ،ج1،ص 451، ناشر : انتشارات توس، چاپ اول : پاییز 1380 ش.
مشاهده می فرمایید که اساسا در ایران باستان زنان به محض ازدواج از ارث پدری محروم می شدند و هیچ حقی در ارث و میراث نداشتند و تنها مردان از ارث بهره می بردند !
آیا کسانی که چنین پیشینه ای را مایه ی افتخار و بزرگی می دانند حقی برای شبهه پراکنی و ادعاهای واهی بر ضد اسلام دارند ؟!
این قصه های قشنگ قشنگ رو هم شب واسه صیغه ایت تعریف کن.مطمین بشه در اعتقاد شما به زن بها داده شده مثلا میتونه تو یه سال شش تا شوهر کنه.تا هروقت دلش بخواد و باهرکی...یعنی منوی باز...بعد ثوابم داره تازه.بابا ایول...
برامم اصلا مهم نیست منتشر بشه یانه خودت بخونی کافیه