حقانیت شیعه و رد شبهات

نقد وهابیت و اهل سنت | نقد آیین زرتشتی و باستان گرایان | نقد مسیحیت | وبلاگ شخصی فرشید شرفی

حقانیت شیعه و رد شبهات

نقد وهابیت و اهل سنت | نقد آیین زرتشتی و باستان گرایان | نقد مسیحیت | وبلاگ شخصی فرشید شرفی

حقانیت شیعه و رد شبهات

فرشید شرفی | پژوهشگر قرآن، حدیث، کلام و ادیان و مذاهب

* به علت کمبود وقت از ترجمه ی متون درخواستی جدا معذوریم

* شبهات و سوالات علمی خود را در قسمت نظرات ارسال کنید تا در صف سوالات قرار گرفته و به آن پاسخ داده شود (به سؤالات تکراری به هیچ وجه پاسخ داده نمی شود)

* برای دسترسی آسان به موضوعات مورد نظرتان، از قسمت " طبقه بندی موضوعی " استفاده کنید

* در صورت خرابی و یا لود نشدن تصاویر و مطالب به ما اطلاع دهید

* نقل و درج مطالب موجود در وبلاگ به نام شخص یا مؤسسه ای خاص در هر تارنمای اینترنتی و غیر از آن شرعا حرام می باشد (نقل همراه با ذکر منبع یا بدون اشاره به شخص و مؤسسه ای خاص جایز می باشد)

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

تصریح حسن پیرنیا (مورخ باستان گرا و متعصب) به اطاعت مطلق زن از شوهر، تعدد زوجات، کنیزان حاصل از زنان اسیر شده در جنگ و کودک همسری در دوران ساسانیان!/ مردان در دوره ی ساسانی برای به دنیا آمدن فرزند پسر هدیه ی بیشتری می دادند تا به دنیا آمدن فرزند دختر!


حسن پیرنیا (مورخ باستان گرا و متعصب) در مورد وضعیت خانواده در دوران ساسانی به نکات جالبی اشاره می کند که برخی سخنان و تصریحات وی در مورد وضعیت زن در آن دوران را اینجا نقل می کنیم:


زن نسبت به شوهر اطاعت محض داشت.ولیکن با وجود این بانوی خانه حساب می شد و محترم تر از زن ها در جاهای دیگر مشرق زمین بود. تعدد زوجات و داشتن هم خوابه ها از کنیزک های زرخرید یا زن هایی که در جنگ اسیر می شدند در میان نجباء شیوع داشت. دختران را از طفولیت نامزد می کردند و در سن 15 سالگی شوهر  می دادند تا بر عده ی خانواده ها بیفزاید.


پیرنیا، حسن (متوفای 1314 خورشیدی)، تاریخ ایران از مادها تا انقراض ساسانیان، ص260، ناشر: دبیر، نوبت چاپ: سوم، 1392 خورشیدی.


راجع به مهریه ی زن اطلاعات مبسوطی نرسیده ولی معلوم است که زن از شوهرش وجهی و هدایایی دریافت می کرد و در موقع تولد اولاد نیز پدر هدیه ای می داد و این هدیه در مورد پسر بیشتر از دختر بود.


پیرنیا، حسن (متوفای 1314 خورشیدی)، تاریخ ایران از مادها تا انقراض ساسانیان، ص261، ناشر: دبیر، نوبت چاپ: سوم، 1392 خورشیدی.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Flag Counter